Avdelningar

Odigo Infrastructure - Energi & Kabelläggning

Connect

Våra tjänster omfattar bl.a. projektering, projektledning och administrativt projektstöd, avtals- och fastighetsjuridik, arbetsmiljö samt mätningsteknik.

Tillgänglighet och leveranssäkerhet är av avgörande betydelse för vår uppdragsgivare och vi tar fram lösningar för robusta nät inom båda våra verksamhetsområden. Inom elnät ligger tyngdpunkten på att vädersäkra lokal- och regionnät.

Vår gedigna erfarenhet och bredd inom fiberutbyggnad säkerställer ett gott slutresultat då vi projekterar, bygger och installerar allt från stadsnät till bredbandsuttagen i lägenheter och villor.

Vi utför projekten med ett engagemang och nytänkande som får våra kunder att se nya möjligheter att nå sina mål. Tillsammans kan vi skräddarsy en helhetslösning för att nå bästa möjliga slutresultat. Vi är etablerade i Sverige och Norge där vi utför projekt åt nätägare, bostadsrättsföreningar, kommunala fastighetsbolag, kommuner och operatörer.

Vindkraft & Kabelläggningsprojekt

Vindkraft är idag den snabbast växande förnybara energikällan. Vindkraften har liten påverkan på växthuseffekten och är därför en viktig del i minskande koldioxidutsläpp. Odigo har kompetensen, erfarenheten och kontaktnätet för den växande vindkraftsektorn.

Vi ansvarar för förfrågningsunderlag, utredningar, förstudier, framtagning av tekniska specifikationer och anbud. Därtill sköter eller medverkar vi vid upphandling, projektering, projektsamordning, konstruktion, montagesamordning, provning, idrifttagning, och besiktning.

Söker du en helhetsentreprenör så har vi ett färdigt paket där vi sköter hela processen. Vindkraft är idag en prioriterad verksamhet inom Odigo.

Exempel på uppdrag

 • Framställning av beslutsunderlag
 • Nätprojektering för nya siter
 • Kommunikation och planering
 • Budgetkalkylering
 • Förfrågningsunderlag
 • Upphandling
 • Hantera MKB och tillståndsfrågor
 • Konstruktion av kontrollanläggning och ställverk
 • BAS-P (Projekt- och Montageledning)
 • Leveranskontroll

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur


Odigo - Ett modernt företag!


Vill Ni vara med och skapa ett sunt företag tillsammans med oss?

Odigo har vuxit fram ur en önskan om att skapa ett företag där strategiska och operativa beslut tas utifrån vad som gynnar företagets medarbetare, kunder och den omvärld vi befinner oss i.

Ett företag med korta beslutsvägar och drivs med engagemang av sina medarbetare blir starkt, med nöjda och motiverade människor som utvecklas. Det i sin tur tror vi gör våra kunder framgångsrika och glada. Håller du med?

Några av Våra Referensuppdrag

 

Tre_For Facebook - Promotion.jpg

Ripasso_For Facebook - Promotion.jpg

Hjalmarssons_For Facebook - Promotion.jpg

BRS_For Facebook - Promotion.jpg

NCC_For Facebook - Promotion.jpg

Fueltech_For Facebook - Promotion.jpg

Norje_For Facebook - Promotion.jpg

 

 

VARFÖR JOBBA MED OSS?

Det ska vara roligt och enkelt att jobba för och med oss och det är inget vi bara säger. Glada kunder och medarbetare är något vi tar på högsta allvar!

 • WIN-WIN - Flexibla ersättningspaket

  Vi har inte någon over head eller administration i företaget. Vi är inget stort företag som måste betala subventioner nationellt. Vi hjälper våra kunder att hantera projektrelaterade variationer i arbetsbelastning genom omsorgsfull tillsättning av resurser.
  Därigenom kan Vi erbjuda ett attraktivt arvode till kunden och ett förmånligt paket till medarbetaren.

  Samma kompetens till Ett bättre pris!!

 • Digitalisering!

  Dagens samhälle kräver en bra uppkoppling. Likaså behöver Vi för att kunna arbeta flexibelt och alltid leverera bra resultat till våra kunder.

 • Den Lokala förankringen

  Lokal press och media är en självklarhet att ha tillgång till för kunna verka och följa med inom de lokala nyheterna.

 • Träning och Friskvård

  Friskvård är viktigt för att kunna leverera kvalitet åt våra kunder. Minst lika viktigt är det att vara pigg när arbetsdagen är slut, så att Vi orkar umgås med familj och vänner. Det når Vi genom att tillåta träning i vardagen när det passar oss och våra kunder.

Siretorpsvägen 13B
294 39 Sölvesborg Vägbeskrivning info@odigo.se +46 734 32 03 17 Se sida

Karlskrona

Östra Vittusgatan 36
371 33 Karlskrona Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Odigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@odigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor