facebook tracking
Avdelningar

Rekrytering & Search

Connect
Våra rekryteringskonsulter har själva erfarenhet från de områden som de jobbar mot vilket gör att de verkligen förstår både kunden och kandidaten.

Vi har stor kompetens och lång erfarenhet inom Industri, Executive, Telecom, Energi och Projektledning. Våra rekryteringskonsulter har själva erfarenhet från de områden som de jobbar mot vilket gör att de verkligen förstår både kunden och kandidaten.

Kvalitetssäkrade processer

Vi har en kvalitetssäkrad process som identifierar de kandidater som bäst matchar dina behov och din kultur. Resultatet? Du får en medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och motivation som möter dina behov.

Flexibla lösningar

Vi arbetar för att ha de efterfrågade kandidaterna tillgängliga både lokalt, nationellt och globalt genom vårt rekryterings centra samt partners. Oavsett var behovet uppstår används sedan samma kvalitetssäkrade processer. Detta för att skapa trygghet och förutsägbarhet för dig och inte minst för våra globala kunder.

Arbetsplats och kultur


Odigo - Ett modernt företag!


Vill Ni vara med och skapa ett sunt företag tillsammans med oss?

Odigo har vuxit fram ur en önskan om att skapa ett företag där strategiska och operativa beslut tas utifrån vad som gynnar företagets medarbetare, kunder och den omvärld vi befinner oss i.

Ett företag med korta beslutsvägar och drivs med engagemang av sina medarbetare blir starkt, med nöjda och motiverade människor som utvecklas. Det i sin tur tror vi gör våra kunder framgångsrika och glada. Håller du med?

Några av Våra Referensuppdrag

 

Tre_For Facebook - Promotion.jpg

Ripasso_For Facebook - Promotion.jpg

Hjalmarssons_For Facebook - Promotion.jpg

BRS_For Facebook - Promotion.jpg

NCC_For Facebook - Promotion.jpg

Fueltech_For Facebook - Promotion.jpg

Norje_For Facebook - Promotion.jpg

 

 

VARFÖR JOBBA MED OSS?

Det ska vara roligt och enkelt att jobba för och med oss och det är inget vi bara säger. Glada kunder och medarbetare är något vi tar på högsta allvar!

 • WIN-WIN - Flexibla ersättningspaket

  Vi har inte någon over head eller administration i företaget. Vi är inget stort företag som måste betala subventioner nationellt. Vi hjälper våra kunder att hantera projektrelaterade variationer i arbetsbelastning genom omsorgsfull tillsättning av resurser.
  Därigenom kan Vi erbjuda ett attraktivt arvode till kunden och ett förmånligt paket till medarbetaren.

  Samma kompetens till Ett bättre pris!!

 • Digitalisering!

  Dagens samhälle kräver en bra uppkoppling. Likaså behöver Vi för att kunna arbeta flexibelt och alltid leverera bra resultat till våra kunder.

 • Den Lokala förankringen

  Lokal press och media är en självklarhet att ha tillgång till för kunna verka och följa med inom de lokala nyheterna.

 • Träning och Friskvård

  Friskvård är viktigt för att kunna leverera kvalitet åt våra kunder. Minst lika viktigt är det att vara pigg när arbetsdagen är slut, så att Vi orkar umgås med familj och vänner. Det når Vi genom att tillåta träning i vardagen när det passar oss och våra kunder.

Jobbar du redan på Odigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@odigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor