Avdelningar

Odigo Industry - Tillverkning & Industri

Connect

Projektledning

Våra projektledare har lång erfarenhet av att driva både mindre och större projekt. Flera av dem kommer från tidigare arbete som linjechefer hos några av våra största svenska industriföretag. Oavsett om det handlar om att ta ett helhetsansvar för utvecklingen av en ny produkt eller att bygga om en hel industriproduktion så har vi projektledare som gjort det förut och gärna gör det igen.


Produktionsutveckling

Våra projektledare har stor erfarenhet av produktionsutveckling. Vår breda erfarenhet av både maskinkonstruktion och produktionsteknik ger oss en helhetssyn i arbetet. Vi utför bland annat layoutarbeten, processberedningar och kvalitetsuppföljning. Alltid har vi vår Lean verktygslåda med oss.


Verksamhetsutveckling och interimchefer

Ett antal av våra ingenjörer har lång erfarenhet som linjechefer hos några av våra största svenska industriföretag. Oavsett om våra kunder behöver hjälp med att ta fram och genomföra nya affärsplaner, rationalisera delar av sin verksamhet, gå igenom och effektivisera sin produktion eller förbättra logistiken så har de den kunskap och erfarenhet som krävs.


Anläggnings­­­­konstruktion

Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av både projektledning och mekanisk konstruktion från mindre och större anläggningsprojekt. Vi kan bidra med allt från planering och layout till detaljkonstruktion och framtagning av tillverkningsunderlag.


Automation

Att automatisera och effektivisera tillverkningsprocessen är en viktig del i varje industriföretags verksamhet. Vi kan bidra med allt från projektledning och processplanering till konstruktion och framtagning av tillverkningsunderlag.


Logistik

Våra medarbetare har stor erfarenhet av att utveckla system och processer för att styra och kontrollera både interna och externa materialflöden. Vi kan hjälpa till med bland annat förbättrad lagerhållning och effektivisering av produktionsanläggningar.


Produktutveckling

Vi erbjuder bred och djup kompetens genom hela utvecklingsprocessen, från design och idégenerering till produktionsanpassning och kvalitetssäkring av den färdiga produkten. Vår långa erfarenhet av både konstruktion och produktion har visat sig avgörande i utvecklingsarbetet.


Arbetsplats och kultur


Odigo - Ett modernt företag!


Vill Ni vara med och skapa ett sunt företag tillsammans med oss?

Odigo har vuxit fram ur en önskan om att skapa ett företag där strategiska och operativa beslut tas utifrån vad som gynnar företagets medarbetare, kunder och den omvärld vi befinner oss i.

Ett företag med korta beslutsvägar och drivs med engagemang av sina medarbetare blir starkt, med nöjda och motiverade människor som utvecklas. Det i sin tur tror vi gör våra kunder framgångsrika och glada. Håller du med?

Några av Våra Referensuppdrag

 

Tre_For Facebook - Promotion.jpg

Ripasso_For Facebook - Promotion.jpg

Hjalmarssons_For Facebook - Promotion.jpg

BRS_For Facebook - Promotion.jpg

NCC_For Facebook - Promotion.jpg

Fueltech_For Facebook - Promotion.jpg

Norje_For Facebook - Promotion.jpg

 

 

VARFÖR JOBBA MED OSS?

Det ska vara roligt och enkelt att jobba för och med oss och det är inget vi bara säger. Glada kunder och medarbetare är något vi tar på högsta allvar!

 • WIN-WIN - Flexibla ersättningspaket

  Vi har inte någon over head eller administration i företaget. Vi är inget stort företag som måste betala subventioner nationellt. Vi hjälper våra kunder att hantera projektrelaterade variationer i arbetsbelastning genom omsorgsfull tillsättning av resurser.
  Därigenom kan Vi erbjuda ett attraktivt arvode till kunden och ett förmånligt paket till medarbetaren.

  Samma kompetens till Ett bättre pris!!

 • Digitalisering!

  Dagens samhälle kräver en bra uppkoppling. Likaså behöver Vi för att kunna arbeta flexibelt och alltid leverera bra resultat till våra kunder.

 • Den Lokala förankringen

  Lokal press och media är en självklarhet att ha tillgång till för kunna verka och följa med inom de lokala nyheterna.

 • Träning och Friskvård

  Friskvård är viktigt för att kunna leverera kvalitet åt våra kunder. Minst lika viktigt är det att vara pigg när arbetsdagen är slut, så att Vi orkar umgås med familj och vänner. Det når Vi genom att tillåta träning i vardagen när det passar oss och våra kunder.

Siretorpsvägen 13B
294 39 Sölvesborg Vägbeskrivning info@odigo.se +46 734 32 03 17 Se sida

Karlskrona

Östra Vittusgatan 36
371 33 Karlskrona Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Odigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@odigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor