Avdelningar

Odigo Smart Factory - Collabortiva / Samarbetsrobotar

Connect

Går Ni i tankar om att automatisera Er produktion. I flertalet fall kan en Collaborativ robot vara lösningen. Dessa är relativt lättinstallerade och flexibla samt har ett attraktivt inköpspris. Vi på Odigo kan hjälpa Er från första ide till driftsatt robot. Vi lär Er även hur Ni ska tänka  kring robotarna, så att Ni kan använda Er av deras enkelhet och flexibilitet på bästa sätt. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

 

En Collaborativ robot kännetecknas av att De kan samverka med människor utan att buras in. De kan programmeras för att utföra enklare uppgifter på några timmar. I många fall kan befintlig produktionsutrustning såsom borrmaskin, CNC eller andra applikationer vara en del av den automatiserade produktionen. De kan även användas på flera ställen i en fabrik med flera olika program.


Robotlyftet

Vi hjälper er att söka pengar när ni gör ett projekt kring en installation av en robot. Det är pengar som skall stötta svensk industri att automatisera. Som högst kan Ni erhålla 150.000 SEK i stöd från staten.


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur


Odigo - Ett modernt företag!


Vill Ni vara med och skapa ett sunt företag tillsammans med oss?

Odigo har vuxit fram ur en önskan om att skapa ett företag där strategiska och operativa beslut tas utifrån vad som gynnar företagets medarbetare, kunder och den omvärld vi befinner oss i.

Ett företag med korta beslutsvägar och drivs med engagemang av sina medarbetare blir starkt, med nöjda och motiverade människor som utvecklas. Det i sin tur tror vi gör våra kunder framgångsrika och glada. Håller du med?

Några av Våra Referensuppdrag

 

Tre_For Facebook - Promotion.jpg

Ripasso_For Facebook - Promotion.jpg

Hjalmarssons_For Facebook - Promotion.jpg

BRS_For Facebook - Promotion.jpg

NCC_For Facebook - Promotion.jpg

Fueltech_For Facebook - Promotion.jpg

Norje_For Facebook - Promotion.jpg

 

 

VARFÖR JOBBA MED OSS?

Det ska vara roligt och enkelt att jobba för och med oss och det är inget vi bara säger. Glada kunder och medarbetare är något vi tar på högsta allvar!

 • WIN-WIN - Flexibla ersättningspaket

  Vi har inte någon over head eller administration i företaget. Vi är inget stort företag som måste betala subventioner nationellt. Vi hjälper våra kunder att hantera projektrelaterade variationer i arbetsbelastning genom omsorgsfull tillsättning av resurser.
  Därigenom kan Vi erbjuda ett attraktivt arvode till kunden och ett förmånligt paket till medarbetaren.

  Samma kompetens till Ett bättre pris!!

 • Digitalisering!

  Dagens samhälle kräver en bra uppkoppling. Likaså behöver Vi för att kunna arbeta flexibelt och alltid leverera bra resultat till våra kunder.

 • Den Lokala förankringen

  Lokal press och media är en självklarhet att ha tillgång till för kunna verka och följa med inom de lokala nyheterna.

 • Träning och Friskvård

  Friskvård är viktigt för att kunna leverera kvalitet åt våra kunder. Minst lika viktigt är det att vara pigg när arbetsdagen är slut, så att Vi orkar umgås med familj och vänner. Det når Vi genom att tillåta träning i vardagen när det passar oss och våra kunder.

Siretorpsvägen 13B
294 39 Sölvesborg Vägbeskrivning info@odigo.se +46 734 32 03 17 Se sida

Karlskrona

Östra Vittusgatan 36
371 33 Karlskrona Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Odigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@odigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor